Har du brug for at låne penge har du i dag flere muligheder. Du kan gå i banken og låne eller du kan søge online. Mange store butikker har også flere finansieringsmuligheder. F.eks. hvis du gerne vil låne penge til en ny bærbar.

Fordelen ved mange online banker er, at du kan låne og have pengene indenfor få timer. Dvs. lån pengene nu og tag din bærbar med hjem med det samme. Samtidig stiller onlinebankerne sjældent krav til hvad du skal bruge pengene til og beder modsat de tradtionelle banker, heller ikke om sikkerhed. 

Lån nemt online

Hvis du har planer om at låne online, er der få krav fra bankens side. Du skal have et NemID. Det skal du bruge for at kunne underskrive låneaftalen. Derudover skal du en aktiv e-mailadresse. Har du ikke en e-mailadresse har onlinebanken ikke mulighed for at sende dig et lånetilbud. 

Af andre krav skal du være myndig. Nogle banker kræver at du er 19-20 år og ikke kun 18 år og myndig. Derudover så skal du have en dansk folkeregisteradresse. I nogle tilfælde ved større beløb skal du vise dokumentation for at du har en indtægt. Det kan være dokumentation via en lønseddel eller SU. 

Nogle banker er endda villige til at låne selvom du står i RKI, men så vil din låneansøgning bero på en individuel vurdering og der vil være langt højere krav og betingelserne, herunder renterne være markant højere.

Det tager kun få minutter at ansøge online og få svar. Derfor anbefales det også at søge mere end 1 lån. Gerne 3 eller flere. Der kan være stor forskel på betingelserne og rentesatsen og det betyder, at du kan ende med at betale langt mere for et lån, end du ellers kunne ved lige at sætte tid af til at finde det bedste lån.