Hvis du arbejder i en klinik eller ejer en, så er en skønhedsbriks uundværlig. Med en skønhedsbriks har du nemlig det perfekte spot, hvor dine kunder kan lægge sig godt til rette, mens de får en behandling hos dig. 

Det kan dog være lidt af en jungle, hvis du ønsker at anskaffe dig en ny skønhedsbriks – for hvordan skal du vælge mellem de mange modeller, der er på markedet? Det får du et par bud på herunder. 

Tips til at vælge en skønhedsbriks 

Har du ønsker til skønhedsbriksens funktioner? 

Noget af det første du bør forholde dig til er, hvordan skønhedsbriksen helt præcist skal tages i brug. Har du et ønske om, at højden på briksen skal kunne indstilles forskelligt? Ønsker du at sædet og ryglænets hældning skal kunne ændres? Kunne det være ideelt med en hovedstøtte, som kan justeres? eller måske at du nemt og hurtigt kan regulere fodstøtten? 

Alle de funktioner som er nævnt herover er eksempler på funktioner, der findes ved en række forskellige skønhedsbrikse. Det kan derfor også anbefales, at du forholder dig til, hvad dine ønsker og behov helt præcist er til en briks – for chancerne er utroligt store ift. at du får dine ønsker opfyldt. 

Har du ønsker ift. skønhedsbriksens farve?

En anden ting du selvfølgelig også kan forholde dig til er, hvilken farve du måtte foretrække til din skønhedsbriks. For hvorfor ikke få briksen i en farve, som passer til lige præcis din klinik. 

Hvad skal du betale for din skønhedsbriks?  

En sidste ting du kan vælge en skønhedsbriks ud fra, er briksens pris. For det er ikke til at komme uden om, at du formentlig har et budget, som du skal holde dig til. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse, når du skal investere i en ny skønhedsbriks, uanset hvilke funktioner, farve m.m., den har.