Kan du huske sidste gang, hvor du gjorde noget godt for dig selv? Hvor du satte tid af til at gøre noget, der udelukkende var en forkælelse for dig? Mange kan ikke huske de. De har travlt med at passe arbejdet, få familielivet til at hænge sammen, motionere og se venner og familie, at de faktisk slet ikke har tid til at falde til ro og bare være dem selv i fem minutter ad gangen. Hvis du hører til en af dem, der har svært ved det, kan det være en god ide for dig at finde ud af, hvornår du slapper mest af, slipper telefonen, slipper tøjlerne og bare kommer helt ned i gear. 

For overraskende mange sker det faktisk, når de er hos frisøren. Det gør, at de ikke bare får en klipning ud af være hos frisøren. De får faktisk også et pusterum fra en travl og stresset hverdag. Det er virkelig noget, som de sætter pris på. Det kan derfor være helt rart, at dit hår vokser, og at du er nødt til at tage til frisøren i hvert fald hver tredje måned. For mange er det også nødvendigt, at de er der oftere. 

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, kan det være en god ide, at du går på jagt efter en Økologisk frisør i København. Dem findes der heldigvis flere og flere af. Det er netop vigtigt i forhold til, at du ikke bliver udsat for en masse kemikalier, når du er til frisøren. 

En af de økologiske frisører, som det er værd for dig at holde øje med, er Frisør Pii. Det er en kæde af økologiske saloner, som du blandt andet kan finde flere steder i København. De har en salon i København K, en i Vanløse og i en Valby. Du har derfor gode muligheder for at komme dertil, lige meget hvor du bor henne i hovedstaden.