Skal væggene i din bolig males? Så bør du overveje opsætning af filt.

Kan jeg ikke bare male direkte på væggene?

Hvis pudset på dine vægge er i 100% fin stand. Og murværket ikke har en tendens til at sætte sig, kan du for så vidt godt male direkte på pudset. I langt de fleste tilfælde giver forud gående opsætning af filt dog langt det bedste resultat. Skulle huset gå hen og sætte sig, så der opstår revner i murværket, kan disse risikere at slå igennem pudset – og dermed malingen, såfremt du har malet direkte derpå. Filt kan til en vis grad holde pudset sammen, så revnen ikke er synlig uden på.

Hvilken slags filt skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige typer filt, som varierer på parametrene tykkelse, styrke, modstands dygtighed og selvfølgelig kvalitet og pris. Du kan vælge imellem forgrundet og ugrundet filt, hvor forskellen primært består i hvor nem filten er at arbejde med, og hvor mange gange der er brug for at male oven på filten efterfølgende.

Hos Malerkanonen anvendes kun de bedste materialer i forbindelse med opsætning af filt. Malerkanonen forestår såvel opsætning af filt som maling af væggene, når først filten er på plads, når du vælger at lade Malerkanonen forestå opsætning af filt, kan du være sikker på et holdbart og ensartet resultat. Dette er en stor fordel, hvis dine vægge skal være smukke og glatte at se på i mange år fremover.

De dygtige malere hos Malerkanonen har det rette professionelle håndelag, som sikrer, at filten ikke krøller eller buler under opsætning – og at den ikke efterfølgende løsner sig fra væggen. Du vil ikke fortryde opsætning af filt – og du vil i længden blive glad for at du valgte professionelle malere fra Malerkanonen til at forestå opgaven.

Du kan få et godt tilbud på opsætning af filt på Malerkanonen.dk