Hvis du er én af dem, som hver eneste morgen kæmper en brav kamp for at få dit hår til at se lækkert og strålende ud – så lider du sikkert af beskadiget hår. Den dårlige nyhed i denne forbindelse er, at du ikke gør sagerne bedre ved at style dit hår hver eneste dag – snarere tvært imod. Dit krøllejern, dit glattejern, dit crepejern og din hårtørrer – ja, selv den børste, du bruger – slider på håret. Når håret bliver slidt, bliver hårstråene porøse og skrøbelige. Så er det, at de spalter, eller bliver så tynde i enderne, at håret nærmest er gennemsigtigt ude i spidserne. Det sker ofte, at beskadiget hår bliver så tørt, at det simpelt hen knækker af. Og det er altså ikke opskriften på et sundt hår.

Styling ødelægger dit hår på sigt

Du vil sikkert prøve at få liv og fylde tilbage i håret ved at vaske det dagligt og sætte det med dine styling redskaber samt hjælpemidler så som mousse, gele, voks og hårspray. Men dette lægger blot yderligere til skaderne. Daglig vask såvel som kemiske styling produkter tørrer blot håret yderligere ud. Og på et tidspunkt vil du ikke have andet alternativ end at klippe det af. Den gode nyhed er, at du, hvis du undlader at vaske hår hver dag, bruge kunstige kemikalier i håret og style det ved hjælp af varme, vil kunne genskabe en stor del af den elasticitet og glans, der gjorde dit naturlige hår så kønt. Og hvis du samtidig skifter de skrappe kemikalier ud med grønne produkter, kan du nå rigtig langt i kampen for det sunde hår.

Kickstart din sunde hår-livsstil med en behandling hos grøn frisør

Hos Frisør Pii kan du opleve, hvad grønne, økologiske produkter kan gøre for dit hår. Når du først har oplevet det velvære, produkterne fra Aveda giver, og den blødhed og spændstighed, med hvilken de efterlader dit hår, vil du aldrig ønske at bruge andre produkter. Prøv det hos din frisør Vanløse nu på frisorpii.dk