Du er sikkert opmærksom på at smøre dig godt ind i solcreme her til sommer. Men du bør ikke glemme at købe en god aftersun lotion.

Hvad er aftersun lotion?

Aftersun lotion er et skønhedsprodukt som er særligt designet til anvendelse efter solbadning eller ophold i direkte sol.

Med aftersun lotion kan du forebygge de skader i huden som uvægerligt fremkommer i forbindelse med selv lette forbrændinger, og samtidig forhindre udtørring og afskalning af huden. På den måde kan du sikre at den smukke kulør holder længere, og at din hud forbliver fugtmættet og spændstig selv om solen har sat sit præg på den.

Aftersun lotion består som regel af nærende, plejende og somme tider kølende ingredienser. Som regel vil aftersun lotion indeholde udtræk fra eksempelvis Aloe Vera som har god effekt på forbrændinger. Aftersun lotion kan også indeholde nærings stoffer i form af vitaminer og mineraler som kan hjælpe huden med at hele og regenerere.

Visse typer aftersun lotion indeholder en lille mængde selvbruner eller måske en let glimmer som kan føje ekstra glød til din kulør. Denne type aftersun lotion er særdeles velegnet til dig som gerne vil en tur i strandbaren efter en lang dag med solbadning og aktiviteter under åben himmel.

Hvad er fordelen ved at bruge aftersun lotion?

Den største fordel ved at bruge aftersun lotion er at du kan forebygge tidlig ældning af huden. Selv om du har været iført solcreme hele dagen vil huden stadig have været på hårdt arbejde – og de skarpe UV stråler fra solens lys kan have udrettet skader i hudens dybere lag. Med en aftersun lotion kan du hjælpe huden med at hele og dermed give den en fair chance for at komme 100% til hægterne igen.

Du kan finde et udvalg af aftersun lotion fra Australian Gold på smoerdigind.dk.